Sol menüde İşlemler başlığı altındaki Paylaşım'a tıklayın, açılan menüde Paylaştığım Dosyalar'ı seçin.
Paylaşımını kaldırmak istediğiniz dosyayı seçin ve sağ tık yapın.
Paylaşımdan Kaldır’a tıklayın.
Paylaşılan Klasörün Paylaşımını Kaldırma ve Yetkilerini Düzenleme
Klasörü Paylaşımdan Kaldırma
Sol menüde İşlemler başlığı altındaki Paylaşım'a tıklayın, açılan menüde Paylaştığım Klasörler'i seçin.
Paylaşımını kaldırmak istediğiniz klasöre sağ tıklayın.
Paylaşımdan Kaldır’a tıklayın.
Klasörün Yetkilerini Düzenleme
Sol menüde İşlemler başlığı altındaki Paylaşım'a tıklayın, açılan menüde Paylaştığım Klasörler'i seçin.
Paylaşım yetkilerini düzenlemek istediğiniz klasörü seçin ve sağ tık yapın.
Paylaşım Bilgisi'ne tıklayın.
Açılan Paylaşım Bilgisi ekranında yetkileri düzenleyerek Güncelle’ye tıklayın.
Linkle Paylaşılan Dosyanın Paylaşımını Kaldırma ve Yetkilerini Düzenleme
Dosya Paylaşımını Kaldırma
Sol menüde İşlemler başlığı altındaki Paylaşım'a tıklayın, açılan menüde Link ile Dosya Paylaşımlarım'ı seçin.
Paylaşımını kaldırmak istediğiniz dosyayı seçin ve sağ tık yapın.
Kaldır'a tıklayın.
Veya linkinizi dilediğiniz zamana kadar pasif duruma alarak kullanımını geçersiz kılabilir, paylaştığınız kişinin dosyalarınıza erişmesini engelleyebilirsiniz.
Dosya Yetkilerini Düzenleme
Sol menüde İşlemler başlığı altındaki Paylaşım'a tıklayın, açılan menüde Link ile Dosya Paylaşımlarım'ı seçin.
Yetkilerini düzenlemek istediğiniz dosyaya sağ tıklayın.
Düzenle'ye tıklayın.
Dosya paylaşım seçeneklerini tercihinize göre belirleyebilirsiniz’ e tıklayın.
Düzenleme yapıldıktan sonra Link Oluştur’ a tıklayın.
Linkle Paylaşılan Klasörün Paylaşımını Kaldırma ve Yetkilerini Düzenleme
Klasörün Paylaşımını Kaldırma
Sol menüde İşlemler başlığı altındaki Paylaşım'a tıklayın, açılan menüde Link ile Klasör Paylaşımlarım'ı seçin.
Paylaşımını kaldırmak istediğiniz klasöre sağ tıklayın.
Kaldır'a tıklayın.
Veya linkinizi dilediğiniz zamana kadar pasif duruma alarak kullanımını geçersiz kılabilir, paylaştığınız kişinin dosya ve klasörlerinize erişmesini engelleyebilirsiniz.
Klasörün Yetkilerini Düzenleme
Sol menüde İşlemler başlığı altındaki Paylaşım'a tıklayın, açılan menüde Link ile Klasör Paylaşımlarım'ı seçin.
Yetkilerini düzenlemek istediğiniz klasöre sağ tıklayın.
Düzenle'ye tıklayın.
“Klasörünüzün paylaşım seçeneklerini tercihinize göre belirleyebilirsiniz” bağlantısına tıklayın.
Düzenleme yapıldıktan sonra Link Oluştur’ a tıklayın.
Paylaşılan Dosyanın Paylaşımını Kaldırma
Ana ekranın sol üst tarafında bulunan Seçenekler alanına dokunun.
Paylaşım'a dokunun.
Paylaştığım Dosyalar’a dokunun.
Paylaşımını kaldırmak istediğiniz dosyanın yanındaki Daha Fazla simgesine dokunun.
Paylaşımdan Kaldır’a dokunun.
Paylaşılan Klasörün Paylaşımını Kaldırma ve Yetkilerini Düzenleme
Klasörü Paylaşımdan Kaldırma
Ana ekranın sol üst tarafında bulunan Seçenekler alanına dokunun.
Paylaşım'a dokunun.
Paylaştığım Klasörler’e dokunun.
Paylaşımını kaldırmak istediğiniz klasörün yanındaki Daha Fazla simgesine dokunun.
Kaldır’a dokunun.
Linkle Paylaşılan Dosyanın Paylaşımını Kaldırma ve Yetkilerini Düzenleme
Dosya Paylaşımını Kaldırma
Ana ekranın sol üst tarafında bulunan Seçenekler alanına dokunun.
Paylaşım'a dokunun.
Link Paylaşımlarım’ a dokunun.
Paylaşımını kaldırmak istediğiniz dosyanın yanındaki Daha Fazla simgesine dokunun.
Kaldır’a dokunun.
Linkle Paylaşılan Klasörün Paylaşımını Kaldırma ve Yetkilerini Düzenleme
Klasörün Paylaşımını Kaldırma
Ana ekranın sol üst tarafında bulunan Seçenekler alanına dokunun.
Paylaşım'a dokunun.
Link ile Klasör Paylaşımlarım’a dokunun.
Paylaşımını kaldırmak istediğiniz klasörün yanındaki Daha Fazla simgesine dokunun.
Kaldır’a dokunun.
Klasörün Yetkilerini Düzenleme
Ana ekranın sol üst tarafında bulunan Seçenekler alanına dokunun.
Paylaşım'a dokunun.
Link ile Klasör Paylaşımlarım’a dokunun.
Paylaşımını kaldırmak istediğiniz klasörün yanındaki Daha Fazla simgesine dokunun.
Linki Düzenle’ye dokunun.
Düzenleme yapıldıktan sonra Güncelle’ye dokunun.
Paylaşılan Dosyanın Paylaşımını Kaldırma
Ana ekranın sağ alt tarafında bulunan Daha Fazla alanına dokunun.
Paylaşım'a dokunun.
Paylaştığım Dosyalar’a dokunun.
Paylaşımını kaldırmak istediğiniz dosyanın yanındaki Daha Fazla simgesine dokunun.
Paylaşımdan Kaldır’a dokunun.
Paylaşılan Klasörün Paylaşımını Kaldırma ve Yetkilerini Düzenleme
Klasörü Paylaşımdan Kaldırma
Ana ekranın sağ alt tarafında bulunan Daha Fazla alanına dokunun.
Paylaşım'a dokunun.
Paylaştığım Klasörler’e dokunun.
Paylaşımını kaldırmak istediğiniz klasörün yanındaki Daha Fazla simgesine dokunun.
Kaldır’a dokunun.
Klasörün Yetkilerini Düzenleme
Ana ekranın sağ alt tarafında bulunan Daha Fazla alanına dokunun.
Paylaşım'a dokunun.
Paylaştığım Klasörler’e dokunun.
Yetkilerini düzenlemek istediğiniz klasörün yanındaki Daha Fazla simgesine dokunun.
Paylaşım Bilgisi’ne dokunun.
Paylaşım Bilgisi ekranında yetkilerini düzenlemek istediğiniz paylaşımı sağdan sola doğru kaydırın.
Düzenle’ye dokunun.
Yetkileri düzenleyerek Kaydet’e dokunun.
Linkle Paylaşılan Dosyanın Paylaşımını Kaldırma ve Yetkilerini Düzenleme
Dosyanın Linkle Paylaşımını Kaldırma
Ana ekranın sağ alt tarafında bulunan Daha Fazla alanına dokunun.
Paylaşım'a dokunun.
Link ile Dosya Paylaşımlarım’a dokunun.
Paylaşımdan kaldırmak istediğiniz dosyanın yanındaki Daha Fazla simgesine dokunun.
Paylaşımdan Kaldır’a dokunun.
Dosya Yetkilerini Düzenleme
Ana ekranın sağ alt tarafında bulunan Daha Fazla alanına dokunun.
Paylaşım'a dokunun.
Link ile Dosya Paylaşımlarım’a dokunun.
Yetkilerini düzenlemek istediğiniz dosyanın yanındaki Daha Fazla simgesine dokunun.
Linki Düzenle’ye dokunun.
Düzenlemeyi yaptıktan sonra Paylaş’a dokunun. ""
Linkle Paylaşılan Klasörün Paylaşımını Kaldırma ve Yetkilerini Düzenleme
Klasörü Paylaşımdan Kaldırma
Ana ekranın sağ alt tarafında bulunan Daha Fazla alanına dokunun.
Paylaşım'a dokunun.
Link ile Klasör Paylaşımlarım’a dokunun.
Paylaşımını kaldırmak istediğiniz klasörün yanındaki Daha Fazla simgesine dokunun.
Paylaşımdan Kaldır’a dokunun.
Klasörün Yetkilerini Düzenleme
Ana ekranın sağ alt tarafında bulunan Daha Fazla alanına dokunun.
Paylaşım'a dokunun.
Link ile Klasör Paylaşımlarım’a dokunun.
Yetkilerini düzenlemek istediğiniz klasörün yanındaki Daha Fazla simgesine dokunun.